Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het leeghalen van een woning of appartement? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij begrijpen dat een woningontruiming zoveel meer is dan alleen het leeghalen van een huis. Voor veel mensen is het een emotionele afsluiting van een belangrijke periode in hun leven of een laatste herinnering aan een dierbare. Natuurlijk is het belangrijk dat het bedrijf snel en zorgvuldig de ontruiming afhandelt, maar snelheid is niet de enige vereiste. Met onze jarenlange ervaring weten wij hoe belangrijk wederzijds vertrouwen is tijdens de ontruiming. Om de keuze voor een ontruimingsbedrijf gemakkelijker te maken, leest u in dit artikel vier redenen waarom we ons al 20 jaar één van de beste inboedel opruimers van Nederland mogen noemen. Wilt u nog meer informatie over onze werkwijze? Op onze website vindt u meer dan honderd reviews, geschreven door tevreden klanten die u voor zijn gegaan.

Het ontzorgen van onze klanten

Of het nu uw eigen huis is dat u wilt ontruimen, of de woning van een overleden dierbare: bij een ontruiming komen vaak veel emoties vrij. Deze emoties kunnen een snelle ontruiming in de weg staan. Onze vakkundige en discrete medewerkers nemen u graag het werk uit handen, zodat u zich kunt focussen op andere belangrijke zaken. Om zorgen weg te nemen, voeren we een persoonlijk gesprek voor we beginnen met de ontruiming. In dit gesprek bespreken we uw wensen en attenderen we u erop dat u spullen van (emotionele) waarde uit het huis moet verwijderen voordat we overgaan tot ontruiming. Zo zorgen we er samen voor dat de ontruiming in goede banen wordt geleid zodat u nergens meer omkijken naar heeft.

Discretie tijdens de woningontruiming

Veel van onze klanten hebben speciaal voor ons gekozen vanwege onze discrete werkwijze. Andere ontruimingsbedrijven werken vaak met open afvalcontainers die langs de weg worden geplaatst. Wanneer de spullen hierin worden geplaatst, blijven ze zichtbaar voor buurtbewoners. Wij begrijpen dat een woning vol staat met persoonlijke en dierbare spullen en dat u sommige spullen liever niet toont aan omstanders. Daarom hebben wij ervoor gekozen om uitsluitend te werken met neutrale (verhuis)wagens. Dit betekent dat de spullen in afgesloten wagens worden geladen om vervolgens te worden afgevoerd. Hierdoor blijven onze ontruimingen vertrouwelijk en discreet.

Wilfred respectvolle woning ontruimingen

Opleverings-Garantie bij Alle Rommel Opgeruimd

Heeft u een huurwoning die u wilt laten ontruimen? Dan hebben we niet alleen te maken met uw persoonlijke wensen, maar ook met de eisen van de woningbouwvereniging. De meeste woningbouwverenigingen in Nederland willen dat de huurwoning weer in originele staat wordt opgeleverd. Dit betekent dat er niets van de huurder mag achterblijven in de woning. Onze ontruimers weten precies wat de regels zijn en zullen ervoor zorgen dat aan alle eisen wordt voldaan. Wij noemen dit onze gratis Opleverings-Garantie. Mocht er dan onverhoopt toch een probleem zijn waardoor de woningbouwvereniging de oplevering niet goedkeurt, dan zorgen wij ervoor dat het probleem kosteloos wordt opgelost.

Alle Rommel Opgeruimd is een Hollands familiebedrijf

We hebben niet alleen ruim 20 jaar ervaring in het ontruimen van woningen, maar we zijn ook een écht Hollands familiebedrijf. Dit betekent dat ons volledige team nauw met elkaar samenwerkt. Niet alleen binnen ons team vinden we persoonlijk contact belangrijk, ook met onze klanten proberen we een goede band op te bouwen. Zo voeren we persoonlijke gesprekken voordat we gaan ontruimen en houden we ons altijd aan de gemaakte afspraken. Wilt u meer informatie over ons bedrijf of onze werkwijze? Schroom dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen.