Bent u op zoek naar een bedrijf voor het ontruimen van een woning of appartement? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Alle Rommel Opgeruimd zorgt er niet alleen voor dat de woning volledig wordt leeggehaald, maar ook dat het huis bezemschoon wordt opgeleverd. Zo heeft u nergens meer omkijken naar. Bent u benieuwd waar we de inboedel heenbrengen ná de ontruiming? Lees dan vooral verder. In dit artikel leggen we uit wat er gebeurt met de spullen die door ons uit de woning zijn gehaald.

We gaan zorgvuldig om met de spullen tijdens de ontruiming

Veel ontruimingsbedrijven verwijderen spullen op een oneervolle manier uit de woning. Spullen die uit het raam worden gegooid bijvoorbeeld, direct een container in. Bij Alle Rommel Opgeruimd gaan we juist altijd netjes om met de spullen die we uit de woning halen en plaatsen we bovendien nooit een container, maar werken we met nette en neutrale vrachtwagens. Of het nu gaat om grote meubels of kleine decoratiespulletjes: onze ontruimers zorgen ervoor dat alles netjes wordt ingepakt en de woning onbeschadigd verlaat. Door deze manier van werken behouden we niet alleen het vertrouwen van onze klanten, maar kunnen we de spullen ook een tweede leven bieden.

Huis leeg laten halen

Het controleren van de ontruimde spullen

Tijdens de ontruiming maken we gebruik van een neutrale vrachtwagen. Dit zorgt er niet alleen voor dat de privacy van onze klanten wordt gewaarborgd, maar ook dat we alle spullen gemakkelijk kunnen vervoeren. Na de ontruiming, nemen wij de volle vrachtwagen mee naar ons eigen terrein. Hier hebben we alle tijd om de meubels en overige spullen te controleren op beschadigingen en kapotte onderdelen. Alle spullen gaan letterlijk door onze handen en we maken daar het onderscheid tussen spullen in goede conditie en kapotte spullen die absoluut niet kunnen worden hergebruikt.

Samenwerkingen met kringlopen en goede doelen

Wij zien dat de meeste spullen nog heel goed kunnen worden hergebruikt. Weggooien is voor ons dan ook absoluut geen optie! In plaats daarvan onderhoudt Alle Rommel Opgeruimd goede connecties met verschillende goede doelen en kringlopen in de buurt. Alle spullen die nog in goede conditie zijn (en spullen die slechts een kleine reparatie nodig hebben) brengen we naar één van deze instanties. Dit is niet alleen duurzaam, maar kan ook mensen met een kleine portemonnee vooruit helpen. Jaarlijks streven wij naar 90% hergebruik en de afgelopen jaren hebben we dit percentage met trots behaald.

Na overlijden bezemschoon leeggeruimde rijtjeswoning

Kapotte spullen brengen we naar de stort

De (vaak kleine) stapel met kapotte spullen kunnen we helaas niet meer hergebruiken. Deze spullen brengen we uiteindelijk naar de stort. Onze ontruimers zorgen er altijd voor dat de spullen op de juiste plek terechtkomen, zodat ze in de meeste gevallen nog kunnen worden gerecycled. Zo blijven we duurzaam bezig. Door uw ontruiming uit handen te geven aan Alle Rommel Opgeruimd weet u zeker dat u een duurzame en goede keuze maakt.