Kijk naar méér dan 100 uitsluitend positieve beoordelingen!

Lees het oordeel van klanten over Allerommelopgeruimd.nl!

Het werkgebied van Allerommelopgeruimd.nl

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner die de inboedel van een pand of woning professioneel kan opruimen? Allerommelopgeruimd.nl is u graag van dienst. Ons kantoor bevindt zich in de Randstad en ons werkgebied betreft de volgende provincies:

  • Noord-Holland: Amsterdam, Alkmaar, Purmerend, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp
  • Zuid-Holland: Rotterdam, Den Haag, Leiden, Zoetermeer
  • Utrecht
  • Flevoland: Almere

Vanzelfsprekend verzorgen wij ook de boedelruiming in alle kleinere plaatsen. Valt uw woonplaats buiten de bovengenoemde regio’s? Neem dan even contact op. In goed overleg kunnen we bijvoorbeeld boedelruiming met name in verzorgingsappartementen en aanleunwoningen buiten de hier genoemde gebieden voor u uitvoeren.

Valt uw woonplaats buiten de bovengenoemde regio’s? Neem dan even contact op.

Hoge service

Vele klanten hebben nog niet eerder een inboedel laten opruimen of een woning laten leeghalen. Veelal brengt het diverse vragen met zich mee. Goede service is dan ook zeer belangrijk, van begin tot eind. Wij zullen uw vragen zo goed mogelijk beantwoorden. Bekijk vooral eens de vele, positieve beoordelingen van mensen die u zijn voorgegaan. We zijn er trots op.

Inboedel opruimen prijzen

Bij het eerste contact, bijvoorbeeld telefonisch of via het contactformulier, kunnen wij u al een heel grove richtprijs noemen. Voor een echte, scherpe offerte voor het boedel opruimen moeten wij de (aanleun)woning of het (verzorgings) appartement eerst even zien. Deze bezichtiging en de offerte is bij Allerommelopgeruimd.nl altijd geheel gratis en vrijblijvend.

Inboedel opruimen ver buiten het werkgebied?

In de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland verzorgt Allerommelopgeruimd.nl het inboedel opruimen tegen een nette en concurrerende prijs. Ver buiten genoemde regio is het niet altijd mogelijk om de laagste prijs te bieden. Er is immers sprake van extra reistijd vanuit de drukke Randstad.

Echter; uitzonderingen bevestigen de regel, want regelmatig krijgen wij nieuwe opdrachtgevers die zeggen: “ik heb net uw méér dan 80 uitsluitend positieve beoordelingen gelezen. Dit heeft mij en de rest van de familie zó overtuigd dat wij graag willen dat uw bedrijf het inboedel opruimen verzorgt, dan kost het maar iets meer”.

U kunt ons altijd bellen, óók 's avonds en in het weekend! 06-41568242