Kijk naar méér dan 100 uitsluitend positieve beoordelingen!

Lees het oordeel van klanten over Allerommelopgeruimd.nl!

Wie wij zijn!

Allerommelopgeruimd.nl wordt geleid door Wilfred Meier Nolte en bestaat uit een vaste groep medewerk(st)ers. Wij zien uw opdracht om een woning leeg te ruimen, bijvoorbeeld na het overlijden van een familelid, als een discrete aangelegenheid waarmee respectvol wordt omgegaan.

Het team van Allerommelopgeruimd.nl bestaande uit: Bob Meier Nolte, Margriet Meier Nolte, Wilfred Meier Nolte, Jos Carbaat en Marc Meier Nolte.

Gratis Opleverings-Garantie

Ons team draagt zorg voor het opruimen van de gehele inboedel. Allerommelopgeruimd.nl is géén opkoper van meubelen en andere huisraad maar een bedrijf dat de woning leegmaakt en bezemschoon oplevert aan de Woningstichting. Bovendien ontvangt u van Allerommelopgeruimd.nl gratis Opleverings-Garantie hetgeen inhoudt dat de Woningbouwvereniging het appartement of de huurwoning voor 100% accepteert nadat wij ons werk hebben gedaan. In het geval dat de woning in de verkoop gaat zorgt Allerommelopgeruimd.nl voor het keurig verkoopklaar maken van het appartement of de koopwoning; geheel naar uw wensen!

Vindt u en de andere familieleden het een fijne gedachte dat bruikbare spullen een tweede leven krijgen dan verzorgt Allerommelopgeruimd.nl dat graag en zonder bijkomende kosten. Hierbij moet u denken aan bijvoorbeeld kleding, boeken maar ook keuken-inventaris als borden, glazen, bestek en niet te vergeten meubelen die nog heel en netjes zijn. U bent er bij Allerommelopgeruimd.nl van verzekerd dat álles wat nog heel en bruikbaar is niet op de schroothoop beland en zeker niet op straat in een container wordt gedumpt wat helaas steeds vaker voorkomt!! De medewerk(st)ers van Allerommelopgeruimd.nl werken super-discreet en met het volle respect dat bij deze situaties nu eenmaal hoort…

Hoe wij werken

Allereerst kunt u Allerommelopgeruimd 7 dagen in de week, dus óók in het weekend, bereiken per email: info@allerommelopgeruimd.nl of telefonisch 06 – 4156 8242. U kunt ook naar de contactpagina op deze website gaan, wij nemen dan per omgaande telefonisch contact met u op!

Wanneer u ons daarbij wat informatie geeft kunnen wij u alvast een (plusminius) richtprijs noemen. Maar om de scherpste prijs te krijgen is het altijd beter om een afspraak voor bezichtiging van het appartement of de woning te maken. Tijdens deze bezichtiging maakt Allerommelopgeruimd.nl direct ter plaatse een schriftelijke offerte. Deze schriftelijke offerte is helemaal gratis en verplicht u tot niets! En wanneer onze scherpe offerte u en eventueel andere familieleden een goed gevoel geeft dan kunnen wij verdere afspraken maken over de datum waarop de inboedel wordt opgeruimd, de woning wordt leeggeruimd en het geheel bezemschoon kan worden opgeleverd voor de Woningstichting. Of; in geval van verkoop; wanneer de woning verkoopklaar wordt opgeleverd door Allerommelopgeruimd.nl.

U kunt ons altijd bellen, óók 's avonds en in het weekend! 06-41568242