Kijk naar méér dan 100 uitsluitend positieve beoordelingen!

Lees het oordeel van klanten over Allerommelopgeruimd.nl!

Snel en discreet uw woning bezemschoon opleveren met Alle Rommel Opgeruimd

Heeft u een verhuizing op de planning staan? Of is er bijvoorbeeld een dierbare overleden? In dit soort gevallen kan het voorkomen dat de woningbouwvereniging van u vraagt uw woning bezemschoon op te leveren. Dit klusje is echter makkelijker gezegd dan gedaan. Zo stelt de woningbouwvereniging vaak bepaalde eisen, zoals het dichten van gaten in de muren en het verwijderen van gordijnrails en vloerbedekking. De kans is groot dat u belangrijkere zaken aan uw hoofd heeft. Snel en discreet uw woning bezemschoon opleveren? Alle Rommel Opgeruimd staat graag voor u klaar. Of u nou druk bent met een verhuizing of bezig bent het verlies van uw overleden dierbare te verwerken. Met ruim 20 jaar ervaring op zak weten wij als geen ander hoe we het leegruimen van uw woning zo professioneel en discreet mogelijk aan moeten pakken.

06 41568242OfferteBeoordelingen

Een woning bezemschoon opleveren, wat betekent dat?

Aan welke eisen u moet voldoen, kan per woningbouwvereniging verschillen. Het is daarom altijd verstandig eerst te controleren welke werkzaamheden uitgevoerd dienen te worden, zodat u zeker bent dat de oplevering wordt goedgekeurd. Dit neemt overigens niet weg dat bepaalde karweitjes goed uitgevoerd dienen te worden om een goedkeuring te behalen. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk dat eventuele gaten in de muren professioneel gedicht worden en vloerbedekking op juiste wijze wordt verwijderd. Om u deze extra zorgen uit handen te nemen, staat Alle Rommel Opgeruimd graag voor u klaar om deze werkzaamheden op zich te nemen.

Met een professioneel team gaan wij discreet te werk en ontlasten we u van alle zorgen omtrent het bezemschoon opleveren van uw huis. Bent u gebonden aan een oplevertermijn? Ook daar houden wij natuurlijk rekening mee! Zo zorgen wij ervoor dat uw woning binnen de gestelde termijn wordt goedgekeurd door de inspecteur van de woningbouwvereniging. Geen gedoe, geen extra kosten, geen zorgen en mét oplevergarantie!

Van appartement tot koopwoning: wij leveren alles bezemschoon op

Of u nu in een woonhuis of appartement woonachtig bent: onze medewerkers zijn van alle markten thuis. Wij vinden het belangrijk om op korte termijn beschikbaar te zijn wanneer u ons nodig heeft. Daarom werken wij altijd met een flexibel schema en zijn wij 7 dagen in de week bereikbaar. Dus ook in de weekenden! Heeft u onze service met spoed nodig? Dan kijken wij altijd naar de mogelijkheden. In sommige gevallen kunnen we uw inboedel al binnen 7 dagen afvoeren!

Gaat u verhuizen? Is er een dierbare overleden? Of dient u uw woning om een andere reden schoon op te leveren? Neem dan vandaag nog geheel vrijblijvend contact met ons op voor een passend voorstel dat perfect aansluit op uw situatie. Wij hanteren altijd een vaste lage prijs, zodat u nooit voor vervelende verrassingen komt te staan. Discreet, snel, professioneel en betrouwbaar: dát is Alle Rommel Opgeruimd. Ons werkgebied beslaat de provincies Zuid-Holland en Noord-Holland en we hebben inmiddels diverse woningen bezemschoon opgeleverd in onder andere onderstaande plaatsen:

 • Alkmaar
 • Almere
 • Amstelveen
 • Amsterdam
 • Den Haag
 • Haarlem
 • Hillegom
 • Hilversum
 • Hoofddorp
 • Leiden
 • Lisse
 • Purmerend
 • Rotterdam
 • Utrecht
 • Zaandam
 • Zoetermeer
 • 't Gooi


Offerte ontvangen

Eengezinswoning ontruimen in Lisse

Wij stonden voor een enorme opgave toen het huurhuis van mijn moeder moest worden ontruimd nadat zij was opgenomen in een verpleeghuis. Mijn ouders waren echte verzamelaars en hadden 47 jaar hun huis van boven tot onder volgestopt met spullen. We hadden echt niet geweten hoe we zelf (enig kind plus echtgenote) het huis leeg en bezemschoon hadden moeten opleveren aan de eigenaar.

We hebben verschillende huisruimers om een offerte gevraagd. Allerommelopgeruimd.nl was niet alleen de voordeligste optie, maar ook de menselijkste, door hun begrip voor de situatie en hun manier van meedenken, bijvoorbeeld ook met het asbest dat in het huis van mijn moeder werd aangetroffen. Ze zijn uiteindelijk bijna vier dagen bezig geweest en waren ook bereid om spullen van mijn moeder tijdelijk op te slaan. Ze kwam namelijk eerst in de crisisopvang in een ander verpleeghuis terecht en kon pas drie maanden later verhuizen naar het verpleeghuis in haar woonplaats, vlak bij alle mensen die ze kent.

Toen die plek vrijkwam en kort daarna ook nog eens twee dagen naar voren werd verschoven, heeft Allerommelopgeruimd.nl zich zeer flexibel getoond en de resterende spullen toch nog op de juiste dag naar het verpleeghuis verhuisd. Een hele last van onze schouders!

Positief beoordeeld

Matthijs D. » Lisse

U kunt ons altijd bellen, óók 's avonds en in het weekend! 06-41568242