Kijk naar méér dan 100 uitsluitend positieve beoordelingen!

Lees het oordeel van klanten over Allerommelopgeruimd.nl!

Woning ontruimen

Een huis leegruimen of een woning ontruimen is een tijdrovende en soms een emotionele klus. Denk bijvoorbeeld maar eens aan een woning ontruimen na overlijden of bij scheiding. Daarnaast is een bezemschone woning ontruiming ook eens arbeidsintensief of gekoppeld aan een strakke deadline.
Veel woningen moeten op korte termijn verhuur- of verkoop klaar opgeleverd worden. Dat betekent dat niet alleen de inboedel eruit moet; ook de vloerbedekking moet verwijderd en afgevoerd worden.

Het ontruimen van woningen is dan ook een klus die vele particulieren en bedrijven uit handen geven. Wij hebben ons gespecialiseerd in volledig discrete en nette ontruiming voor een vaste en voordelige prijs. Bekijk de beoordelingen van de mensen die u zijn voorgegaan.

woning ontruimen

Woning ontruimen Amsterdam, Rotterdam tot Utrecht

Wij zijn u graag van dienst als het gaat om een woning ontruimen in Amsterdam (geheel Noord Holland), Rotterdam (geheel Zuid Holland), Utrecht en Flevoland. Woont u buiten ons reguliere werkgebied? Neem dan even contact op via nummer 06 4156 8242. Wij zijn voor al uw vragen zeven dagen per week, 24 uur per dag te bereiken. Tevens bieden wij u oplevergarantie. Dat houdt in dat een woningbouwvereniging of woningstichting de opgeleverde woning 100% accepteert.

Betreft: Huis opruimen / uitruimen in Heiloo

Ik kom uit mijn werk, en heb de “eindcontrole gedaan” in ons huis in Heiloo…. Jullie opruim/uitruim-bedrijf is twee dagen bezig geweest, gisteren en vandaag, alles is zorgvuldig gedaan! Het was een bewuste/goede keuze dit zo te doen. Voor mij persoonlijk was het qua fysieke kracht, en qua tijd (had zeker een week nodig gehad, samen met een hele groep helpers, en in mijn werk is “verlof nemen” al zo’n probleem immers!) maar ook qua emoties, echt te zwaar geweest! Nu kon ik mijn baan doen, zonder verlof op te nemen, en werd het gedaan door neutrale “derden”, en dat was goed zo.
Na vier-en-halve-maand na het overlijden van mijn maatje Aad, heb ik nu eindelijk 75% van alle klussen, papieren, brieven, telefoontjes, handelingen gehad, en kan ik zo langzamerhand meer tot mezelf/tot verwerking gaan komen. Alles in het huis is nu kaal, leeg, schoon…. confronterend, verdrietig, maar ook “goed nu” dat ik dit nu na al die maanden kan gaan afsluiten…. Mijn grote dank en complimenten aan Het bedrijf van Wilfred en de mannen, geweldig!!

Positief beoordeeld

Sikrop » Heiloo

Woning ontruiming kosten

De kosten voor ontruimen van woningen zijn afhankelijk van diverse factoren. Bijvoorbeeld de grootte van een woning of appartement of de hoeveelheid inboedel. Bij het ontruimen van een flat is het ook van belang of er een lift aanwezig is.
Bij ontruimingen van woningen in grote steden, bijvoorbeeld Amsterdam, Rotterdam, of Utrecht speelt de aanwezigheid van parkeerruimte in de buurt ook een rol.

Als u voldoende informatie kunt geven tijdens ons eerste contact, dan noemen wij direct een richtprijs. Voor een echte, scherpe offerte komen we graag even langs, geheel gratis en vrijblijvend. De prijs die we op dat moment noemen is de vaste totaal prijs. Er zijn geen bijkomende kosten of achteraf kosten. Achtergebleven inboedel dat herbruikbaar is, schenken wij aan een goed doel. Lees meer informatie over onze werkwijze.

U kunt ons altijd bellen, óók 's avonds en in het weekend! 06-41568242