Kijk naar méér dan 100 uitsluitend positieve beoordelingen!

Lees het oordeel van klanten over Allerommelopgeruimd.nl!

Woning schoongemaakt opleveren

Allerommmelopgeruimd.nl doet méér dan vergelijkbare woning- ontruimings-bedrijven! In onze branche is “bezemschoon” opleveren van de huurwoning een standaard begrip en daarmee nemen verhuurders en woningbouwverenigingen meestal wel genoegen. Allerommelopgeruimd.nl gaat een stapje verder en levert elke huurwoning, elk huurappartement en elke koopwoning niet alleen “bezemschoon” maar ook geheel schoongemaakt op.

Woning bezemschoon opleveren

De natte ruimtes zoals keuken, badkamer of doucheruimte en toilet worden bij ons standaard nat afgenomen, de vloeren en trappen worden stofgezogen, over de vensterbanken gaat een doekje enzovoort, enzovoort. Het resultaat is dat de inspecteur van de Woningbouwvereniging een keurige nette woning binnengaat bij de eindinspectie en gelijk al goed gestemd is over de wijze van oplevering. Niet zelden krijgt Allerommelopgeruimd.nl dan ook de complimenten over de oplevering van de huurwoning of het huur-appartement, kijk maar eens bij onze vele beoordelingen!

Betreft: Schoonmaak appartement voor verhuur in Den Haag

Ook schoonmaken is een vak apart. Als er één bedrijf die dat vak verstaat, dan is het Allerommelopgeruimd.nl.

Onberispelijk. Een 10 met een griffel. Bovendien prettige mensen om zaken mee te doen.

Stichting Heerewe

Positief beoordeeld

N.D.L.M » Den Haag

Woning bezemschoon opleveren

En wat geldt voor een huurwoning geldt natuurlijk ook voor eigen woningen oftewel koopwoningen. Onze opdrachtgevers die Allerommelopgeruimd.nl inschakelen voor het leegruimen van de woning of het appartement zijn altijd weer blij verrast wanneer zij horen en (later bij de oplevering) zien dat de koopwoning geheel schoongemaakt wordt opgeleverd zodat de makelaar direct zijn werkzaamheden kan beginnen, zoals het maken van foto’s.

Een woning of appartement niet alleen bezemschoon maar ook geheel schoongemaakt opleveren maakt nét dat puntje verschil waardoor Allerommelopgeruimd.nl zich onderscheidend maakt in de markt en méér en méér opdrachtgevers kiezen voor ons bedrijf; lees de vele positieve referenties er maar eens op na…

U kunt ons altijd bellen, óók 's avonds en in het weekend! 06-41568242