Kijk naar méér dan 100 uitsluitend positieve beoordelingen!

Lees het oordeel van klanten over Allerommelopgeruimd.nl!

Voordelig uw woning ontruimen

Het ontruimen van een woning is nooit een plezierige taak, ongeacht de aanleiding. Er gaat veel tijd in zitten en aan alles hangt vaak een behoorlijk prijskaartje. Wat doet u met de inboedel die niemand wil hebben? Moet u eigenhandig alle vloerbedekking gaan verwijderen? En waar haalt u de tijd vandaan om ook nog eens alle gaten in de muren dicht te maken? Laat ons de woning voordelig ontruimen en u zo volledig ontzorgen. Voor een vooraf vastgestelde prijs nemen wij alles van u over, zonder bijkomende kosten, inclusief de eventueel benodigde oplevergarantie!

06 41568242OfferteBeoordelingen

Goedkope en voordelige huisontruiming dankzij onze vaste prijzen

Om de definitieve prijs vast te stellen, is het noodzakelijk dat wij de woning vooraf hebben gezien. Nadat u contact met ons heeft opgenomen, plannen wij een afspraak in en maken vrijblijvend een offerte op voor de huisontruiming. De prijzen zullen afhankelijk zijn van veel factoren, zoals de grootte van het huis, het aantal verdiepingen of de aanwezige faciliteiten, zoals een lift in het geval van appartementencomplexen. Onze prijzen zijn bijzonder scherp en all-in. Er komen achteraf geen extra kosten meer bij, hierdoor weet u precies waar u aan toe bent en wat u aan kosten kunt verwachten. Bovendien garanderen wij u dat we voldoen aan de oplevertermijnen en de opleveringsvoorwaarden van de verschillende woningcorporaties.

Professioneel en discreet een woning ontruimen

Dat de hulp die wij bieden bij woningontruiming goedkoop is, heeft onder meer te maken met de professionaliteit en betrokkenheid van onze medewerkers. Daarnaast zorgen de meer dan 20 jaar ervaring in deze branche ervoor dat wij precies weten welke materialen en vervoersopties er nodig zijn om het ontruimen zo efficiënt mogelijk te laten plaatsvinden. Wij houden er rekening mee, dat u niet altijd wenst dat de buitenwereld weet dat er een huisontruiming plaatsvindt, bijvoorbeeld na overlijden. Daarom gaan wij te allen tijde discreet te werk. Zo zullen wij nooit een afvalcontainer voor het huis plaatsen en zijn de opschriften van onze vrachtwagens neutraal. Wij stoppen alle bruikbare bezittingen die u niet wilt houden in dozen en doneren ze aan een goed doel. De verlichting, vloer -en muurbekleding worden, indien gewenst, verwijderd en ook kleine reparaties worden door ons uitgevoerd. Het hele huis wordt vervolgens bezemschoon opgeleverd.

Waar kunt u ons inschakelen voor een goedkope huisuitruiming?

Ons werkgebied omvat met name de provincies Noord-Holland en Zuid-Holland en inmiddels hebben we onze diensten mogen verlenen in een groot aantal plaatsen zoals in:

 • Alkmaar
 • Almere
 • Amstelveen
 • Amsterdam
 • Den Haag
 • Haarlem
 • Hillegom
 • Hilversum
 • Hoofddorp
 • Leiden
 • Lisse
 • Purmerend
 • Rotterdam
 • Utrecht
 • Zaandam
 • Zoetermeer
 • 't Gooi

Staat uw woonplaats er niet tussen? Dan kunt u alsnog contact met ons opnemen. In overleg zijn wij tegen een eventuele meerprijs bij grote afstand ook beschikbaar in de rest van het land. Schroom dus niet en bel ons of vul het contactformulier in wat u kunt vinden op deze website.


Offerte ontvangen

Ontruimen appartement in Haarlem

Het huis van onze 94-jarige moeder was verkocht omdat zij verhuisd was naar een zorginstelling. En dan moet, een paar dagen voor de eigendomsoverdracht bij de notaris, dat hele huis nog leeggehaald worden. Op internet kwam ik goede recensies tegen over Allerommelopgeruimd.nl. Mijn keuze voor dit bedrijf was een gouden greep: alleen maar pluspunten. Zeer goed bereikbaar via 06, hele plezierige kennismaking op locatie, scherpe offerte, flexibele opstelling, goed advies allemaal vooraf.

En dan de dag van de opruiming zelf: professioneel, snel, zorgvuldig, gezellig, en voor ons als familie ontzorgend in optima forma. Er werd nog een doosje met sieraden gevonden dat wijzelf nooit gevonden zouden hebben. Ook de ingehuurde verhuislift ( 25 meter hoog) functioneerde op tijd, perfect en professioneel.

Zelden heb ik met zoveel plezier daags na de geleverde prestatie de factuur betaald. Echt een aanrader! Allerommelopgeruimd.nl is een hele fijne betrouwbare partner. DOEN!

Positief beoordeeld

Hans van der Steen » Haarlem

U kunt ons altijd bellen, óók 's avonds en in het weekend! 06-41568242