Maakt één van uw dierbaren binnenkort de overstap van een zelfstandige woning naar een appartement in het verzorgingstehuis? Dan moet er hoogstwaarschijnlijk eerst een heleboel worden uitgezocht en opgeruimd. De kamers in verzorgingstehuizen zijn vaak niet al te groot en een groot deel van de meubels wordt hierdoor overbodig. Om de overstap zo makkelijk mogelijk te maken, helpt allerommelopgeruimd.nl u graag. Voor een kleine meerprijs zorgen wij er niet alleen voor dat de huidige woning wordt ontruimd, maar helpen wij ook met het vervoeren van de meubels naar het nieuwe onderkomen. U heeft dus een verhuizer nodig. Bent u nieuwsgierig hoe zo’n verhuisdag in zijn werk gaat? In dit blog leggen we u dat graag verder uit.

Overplaatsing naar een verzorgingshuis

Bepalen welke meubels meegaan naar de nieuwe woning

Of uw dierbare nu woonachtig was in een zelfstandige woning of appartement, de kans is groot dat een aanzienlijk aantal meubels en spullen zal moeten achterblijven. De kamers in een verzorgingstehuis zijn namelijk vaak niet al te groot en dus is er alleen plaats voor de meest noodzakelijke meubelstukken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het bed, een kledingkast en de meest comfortabele stoel. Om de verhuizing en de ontruiming zo goed mogelijk te laten verlopen, vragen wij u om vooraf duidelijk aan te geven welke spullen meegaan en welke achterblijven in de woning. Op deze manier kunnen vervelende miscommunicaties worden voorkomen.

Het transport van de meubelen naar de nieuwe woning

Zodra u samen met uw dierbare een keuze heeft weten te maken over welke spullen mee moeten en welke meubels achterblijven, komen wij direct in actie. Voor een kleine meerprijs verzorgen wij het transport van de meubelen, en zorgen we ervoor dat alles veilig en onbeschadigd aankomt in het verzorgingstehuis. Allerommelopgeruimd.nl is in het bezit van grote bakwagens, waardoor we in de meeste gevallen de meubels niet uit elkaar zullen hoeven halen. Dit kan u (en ons) veel tijd besparen. Het huren van verhuisbusjes of het inhuren van een verhuisbedrijf, is hierdoor niet nodig. Zo zorgen we ervoor dat de overstap naar een verzorgingstehuis zo min mogelijk stress met zich meebrengt.

De werkwijze van Allerommelopgeruimd.nl

De ontruiming van de huidige woning & een bezemschone oplevering

Zodra we alle verhuisspullen uit de woning hebben verwijderd, gaan we over tot de ontruiming. Wij zorgen ervoor dat alle achtergebleven spullen en meubels netjes uit het huis worden gehaald en worden afgevoerd. Discretie staat bij ons hoog in het vaandel, daarom maken we tijdens onze ontruimingen gebruik van bakwagens in plaats van containers. Niemand hoeft immers te zien welke persoonlijke bezittingen uw dierbare heeft achtergelaten. Wanneer de woning volledig leeg is, zullen onze ontruimers de woning bezemschoon opleveren, zodat u na de ontruiming direct kunt starten met de verkoop. Betreft het een huurwoning? Dan houden we ons aan alle eisen die worden gesteld door de huurbaas of woningcoöperatie. Met het inschakelen van allerommelopgeruimd.nl bent u dus niet alleen verzekerd van een stressloze ontruiming, maar ook van een snelle afhandeling.