Kijk naar méér dan 100 uitsluitend positieve beoordelingen!

Lees het oordeel van klanten over Allerommelopgeruimd.nl!

Onze werkwijze

Er zijn omstandigheden waarbij een huurwoning of eigen woonhuis leeg moet worden opgeleverd. Niet alleen na het overlijden van uw alleenwonende vader, moeder, een ander familielid of een bekende maar ook bij opname in een verzorgingshuis. In sommige gevallen kan een opleveringsdatum met een deadline een probleem zijn. Bij huurwoningen is ook veelal de opleveringseis, dat de woning in oorspronkelijke staat teruggebracht moet worden. Bij huurwoningen is ook veelal de opleveringseis, dat de woning in oorspronkelijke staat teruggebracht moet worden. Alle Rommel Opgeruimd heeft hierin ruime ervaring en zorgt zelfs voor gratis oplever garantie.

Wij gaan als volgt te werk:

1. Contact met ons opnemen
Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar, ook in het weekend en ’s avonds, op 06 4156 8242. Graag leggen wij uit hoe we werken en geven wij u een helder antwoord op uw vragen. Als u een richtbedrag wilt weten, dan hebben we wel wat extra informatie nodig. Op basis van uw informatie kunnen we u een grove prijsschatting geven. We hebben immers 20 jaar ervaring in de branche.

2. Bezichtiging van de woning en bespreken van de werkzaamheden
Voor de scherpste offerte is het noodzakelijk om een afspraak voor een bezichtiging te maken. Wij komen langs op een dag en tijdstip die u het beste uitkomt. Hieraan zijn geen kosten verbonden.
U hoort dan direct van ons een vaste prijs. Want u betaalt bij ons nooit “meerkosten” achteraf.

3. U ontvangt van ons de offerte
Na de bezichtigingsafspraak ontvangt u de offerte. Deze is geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast.

4. Akkoord geven op de offerte
Als de offerte akkoord is, dan worden in goed overleg met u de werkzaamheden ingepland. Door onze uiterst flexibele planning en meerdere ploegen kunnen wij u snel van dienst zijn.

Wij werken NIET met afvalcontainers op straat!

U moet er toch niet aan denken dat het ‘leven’ van uw dierbaar overleden familielid op straat in een afvalcontainer wordt gegooid! Helaas werken veel ontruimingsbedrijven zo!

Allerommelopgeruimd.nl werkt als een verhuisbedrijf, pakt alles keurig in en voert de inboedel af in blanco gesloten vrachtauto’s. Discreet, netjes, betrokken…

Wij doen geen respectloze ontruiming
Discreet ontruimen
5. Discrete uitvoering van de werkzaamheden
Wij werken niet met containers op straat waar “het leven” van uw dierbaar overleden familielid in gegooid wordt terwijl de hele buurt “meekijkt”. Wij pakken alles netjes in zoals een verhuisbedrijf en voeren dat keurig af in blanco vrachtauto’s.

6. Een goede plaats zoeken voor uw inboedel
Wij schenken alles wat nog herbruikbaar is aan Het Goede Doel. Denk hierbij aan kleding, boeken, meubels, keuken-inventaris etc. Dus; wat niet naar de stort hoeft krijgt een mooi tweede leven!

Heeft u vragen of kunnen wij u van dienst zijn, neem dan contact op per telefoon (06 4156 8242) of per e-mail (info@allerommelopgeruimd.nl). Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar; óók ‘s avonds en in het weekeinde.

Allerommelopgeruimd.nl brengt de woning altijd vakkundig terug in de oorspronkelijke of anders gewenste staat.

Specialist in leegruimen

Allerommelopgeruimd.nl is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het professioneel en vooral discreet leegruimen en afvoeren van overblijvende inboedels, huisraad en inventarissen uit eigen woningen, huurwoningen en appartementen waaronder verzorgingsappartementen, aanleun- en inleunwoningen, flats, etagewoningen en eengezinswoningen.

Oplever limiet? Netjes en ruim op tijd!

Allerommelopgeruimd.nl kan door een flexibele planning zorgen voor een snelle en vlotte afhandeling, ruim binnen de door zorgstichting of woningbouwvereniging gestelde limiet, zodat de woning weer leeg opgeleverd wordt en u of familieleden géén extra maand huur hoeft door te betalen.

Betreft: 3-kamerflat leegruimen in Rijswijk (zh)

Er is allereerst op locatie een offerte gemaakt. Vervolgens zijn de werkzaamheden volgens offerte uitgevoerd: Alle meubels, apparaten, boeken, vloerbedekking enzovoort opruimen, Verwijderen van haken, spijkers, rails, gordijnen, lampen en aanbrengen van kroonsteentjes. Opvullen gaatjes in muren en houtwerk. Alles schoon (meer dan bezemschoon!) opgeleverd. Alles binnen het gestelde tijdsbestek door vriendelijke en meedenkende mensen. Zonder meer vakwerk, het geld meer dan waard.

Positief beoordeeld

Seegeradvies » Rijswijk

Bezemschoon zoals het hoort

Wij leveren bezemschoon op hetgeen betekent dat wij ook verlichting, gordijnen, gordijnrails en vloerbedekking afvoeren. Bovendien verricht Allerommelopgeruimd.nl desgewenst licht reparatiewerk zoals het vullen van gaatjes in muren en plafonds.

Bent u geïnteresseerd in een geheel vrijblijvende offerte waarbij wij u direct een vaste prijs noemen en u beslist géén kosten achteraf krijgt? Allerommelopgeruimd.nl maakt hiervoor graag een afspraak!

U kunt ons altijd bellen, óók 's avonds en in het weekend! 06-41568242